* BARBERSHOP the Sequel * ep.3 – Phenom gets shaved * RnB Party every thursday at BARBERO

Posted on 25 Feb 2014
Events
BARBERSHOP the Sequel  ep.3  Phenom gets shaved  RnB Party every thursday at BARBERO

RnB Party si Barbero va invita JOI 20 feb. la episodul cu numarul 3 – “Phenom gets shaved” al serialului musical “BARBERSHOP The Squel”
Dupa succesul lungmetrajului cu acelasi nume in care joaca binecunoscutul rapper ICE CUBE si diva EVE, ne-am gandit sa continuam distractia printr-o serie de serate urbane, asadar in fiecare zi de joi va asteptam incepand cu orele 23.00 nu in alta parte decat la BARBERO – Lipscani 38

Ca protagonisti in acest episod ii vom avea pe:

Oldskull – zis si barbierul din Bacau, un Dj foarte cunoscut pe scena cluburilor romanesti, este frizerul oficial al rapperului Maximilian si Okapi Sound component al brandului So So Fat.

Phenom – aka maseurul din Congo specialist in arta afro beats si dancehall vine cu un vibe fresh de parfum african

Dan Apetria – este pieptanatorul principal cand este vorba de RnB Party, cu o activitate de peste 7 ani si sute de evenimente, maestru al masinii de mixat si component So So Fat.

Jazz 8 – stilistul vorbelor desucheate si expertul in polemica de frizerie cu tehnici perfectionate in saloanele The Bridge Committee si SickSound va fi responsabil cu intretinerea atmosferei pe tot parcursul procedurii.

Acesta este un pamflet muzical cu tente rnb, hip-hop, trap, dancehall, reggaeton, afro, pop, mash-up care trebuie tratat ca atare!
Pentru rezervari ne puteti contacta la: 0767 508 080.

Intrarea este libera!

Acest serial musical este sustinut de: Radio ZU

More on facebook