* BARBERSHOP the Sequel * PREMIERE * RnB Party every thursday at BARBERO

Posted on 07 Feb 2014
Events
BARBERSHOP the Sequel  PREMIERE  RnB Party every thursday at BARBERO

RnB Party si Barbero va invita JOI 13 feb. la PREMIERA musicalului “BARBERSHOP The Squel”Dupa succesul lungmetrajului cu acelasi nume in care joaca binecunoscutul rapper ICE CUBE si diva EVE, ne-am gandit sa continuam distractia printr-o serie de serate urbane, asadar in fiecare zi de joi incepand cu orele 22.00 nu in alta parte decat la BARBERO – Lipscani 38

Ca protagonisti ii vom avea pe:

FaiboX – un maestru al taieturilor zgomotoase pe placile de vinyl, cu un trecut fericit alaturi de multi artisti cunoscuti cum ar fi: Loredana Groza, Bitza, Pacha si multi altii, component al trupei Turntable Science cu o experienta de peste 9 ani ca Dj si producator.

Oldskull – zis si barbierul din Bacau, un Dj foarte cunoscut pe scena cluburilor romanesti, este frizerul oficial al rapperului Maximilian si Okapi Sound component al brandului So So Fat.

Dan Apetria – este pieptanatorul principal cand este vorba de RnB Party, cu o activitate de peste 7 ani si sute de evenimente, maestru al masinii de mixat si component So So Fat.

Phenom – aka maseurul din Congo specialist in arta afro beats si dancehall vine cu un vibe fresh de parfum african

PartyBusta – barbier de prima clasa maestru boombahton racolat de RadioZU, LoLDeejays si rapperul Bitza

Jazz 8 si Kent Archie – doi baieti cu o cultura vasta asupra socializarii de tip frizerie, acestia si-au perfectionat tehnicile in propriul lor salon aflat undeva in Galati colt cu Cleveland. Ei sunt componenti ai trupei The Bridge Committee, membrii fondatori ai crew-ului SickSound si MC gazde in fiecare Joi.

Acesta este un pamflet muzical cu tente rnb, hip-hop, trap, dancehall, reggaeton, afro, pop, mash-up care trebuie tratat ca atare!
Pentru rezervari ne puteti contacta la: 0767 508 080.

Intrarea este libera!

Acest serial este sustinut de: Radio ZU

More on facebook